Jobba med oss


Familjen växer hela tiden. Vi letar alltid efter rätt människor.

Både för att utöka vårt frilansnätverk och för att vi konstant behöver fler kunniga individer som kan utveckla vårt befintliga team.

Vi erbjuder en spännande arbetsplats där du, oavsett roll, ena dagen sitter i den rosa soffan på kontoret, för att nästa kanske vara ute i ödemarken på ett kalt fjäll. För rätt person erbjuder vi en lösningsorienterad miljö, spännande projekt, kollektivavtal och en massa annat viktigt.

Om du inte hittar en roll nedan som passar dig precis, men du känner att du har något att tillföra – tveka då inte att höra av dig ändå.

Storyteller

Du ser berättelser i allt. Och det kliar i fingrarna att få förverkliga dem i rörlig bild. Du ser kärnan och förmedlar den ur målgruppens perspektiv.

Känner du igen dig? Skicka gärna en ansökan!

EGENSKAPER

 • 01

  Du har troligtvis ett gäng års erfarenhet som filmskapande producent, manusförfattare, regissör, fotograf, redigerare eller en kombination.

 • 02

  Du har gjort och behärskar alla ”gamla” lösningar, men är redo att bryta lite regler och pröva nytt.

 • 03

  Du kan ta in stora mängder information, genom att lyssna på människor eller läsa, för att snabbt kunna få en förståelse för tidigare helt främmande ämnen och sedan paketera det i berättelseform.

 • 04

  Du ser vad som behövs göras och är inte rädd för att ta i och ge lite mer för att det ska bli sådär lite extra bra.