Storytelling

Storytelling är att skapa känslor. Men varje människa skapar ju sina egna känslor, både positiva och negativa utifrån triggers som är olika från person till person. Dessa kan vi inte bestämma över, varken med reklam, gospel eller fotoalbum.

Men, vi kan använda oss av den uråldriga magin att berätta historier. Genom storytelling och dramaturgi kan vi förtrolla en publik till att frivilligt välja att få sina känslor styrda.

Storytelling är inte bara film - Det är ett pussel som mottagaren lägger utifrån de bitar denne lyckas samla på sig. Allt ett varumärke gör och inte göra skapar dessa pusselbitar. Från typ kläder kläder när du kliver in på ett möte, doften på restaurangens toalett när du bjuder på lunch, byggnaden du har kontor i, hur du beter dig i sociala medier, vad din reklam visar för värderingar, dina texter på webben och hur människor pratar med sina vänner om dig.

Genom att bygga upp ett scenario för din publik med allt detta i åtanke, på ett sätt som de är vana att konsumera berättelser kan vi hjälpa dem att förstå hur du vill hjälpa till.

Människor älskar berättelser.

Våra värderingar

SMART

Vi gillar ordet smart, och vi är inte akademiker. Smart innebär att det alltid ska finnas ett större perspektiv där olika detaljer skapar nytta på flera plan.

MODERNT

Modernt må vara en klyscha. Men det handlar om att värdera människor i vår närhet - och även vår miljö, på ett respektfullt sätt. Vi har, trots vår storlek självklart kollektivavtal.

MEDVETET

Allt vi gör får konsekvenser. För oss själva, för företaget, för människor omkring oss och framtiden. Det gäller att ha en balans mellan att tänka efter före och agera på magkänsla.

ALLMÄNBILDAT

Det innebär inte alltid att ha koll på de senaste krigen i världen, eller att läsa DN varje dag - utan att ha en förståelse för vår värld och större skiftningar som sker både teknologiskt, sociologiskt och humanistiskt.

FRAMTIDSDRIVET

Vilken värld vill vi leva i? Vilken värld vill vi lämna efter oss? För oss är det självklart: Vi vill ha en jämlik värld, där det ska vara obekvämt för alla som på olika sätt motverkar det.

gul.png