Storytelling - nulägesanalys

Vad kul att du hittat hit! Det betyder att du på något sätt blivit intresserad eller inspirerad av hur vi tänker kring strategisk storytelling, inte sant?

Det svåraste är alltid att börja. När du väl bestämt dig för att börja är det största hindret att inte kunna se sig själv utifrån. För att underlätta för dig, och för att vi ska kunna lära känna varandra, bjuder vi gärna på en enkel nulägesanalys. Förutsättningslöst.

Vi inventerar dina digitala kanaler utifrån ett känsloperspektiv, med infallsvinklar som kund, arbetssökande och anställd.

Du får en rapport med ett utlåtande utifrån dessa olika perspektiv, några tankar om eventuella brister och styrkor och dessutom om det finns några enkla steg till förbättring som du kanske har missat.

Låt oss hjälpa dig att börja.


Jätteviktigt för dig att förstå är att det här INTE är en automatiserad process. Vi är riktiga människor som gör jobbet.

Din investering är att du:

  1. Fyller i formuläret ovan.

  2. Finns tillgänglig på den mailadress du uppger, och att det är din jobbadress.

  3. Ger oss en grundförståelse för er affär. Dvs hur ni tjänar pengar/värvar medlemmar/fångar röster eller vad nu målet är.

Vi kommer aldrig aldrig någonsin använda dina kontaktuppgifter till någonting oetiskt. Vill du att vi efteråt raderar dem så gör vi givetvis det.