Allt vi gör ska skapa värde.
För människor.

 

Vi är en Storytellingbyrå.

Vi ser till att varumärken och deras publik möts i ett fantastiskt innehåll

 

Storytelling är summan av all kommunikation och icke-kommunikation ett varumärke gör. Hur lyckad din storytelling är beror på hur mottagaren tar emot, tolkar, och omsätter den till känslor.

Vi är en storytellingbyrå, vilket innebär att vi uppnår dina affärsmål genom att identifiera och förstärka din storytelling, aktivera viktiga delar och skapa rätt känslor över tid hos rätt publik.

 

Varför ska du ha en storytellingbyrå?

För att vi skapar rätt känslor över tid hos rätt målgrupp, oavsett vilket ditt affärsmål är.

Storytelling är ett verktyg för att uppnå och överträffa affärsmål. Exempel på områden där vi använder storytelling för att öka resultatet är rekrytering, företagsköp, nya regelverk, varumärkesarbete, försäljning, marknadsföring, kulturbyggande eller ren och skär dokumentation.

Vad gör vi?

Vi arbetar strategiskt, från att identifiera problemet (vad ska lösas), till att ge en konkret lösning i form av kreativt koncept (vad vi ska göra), taktik (hur vi ska göra det), produktion, distribution och analys. Det bygger din unika storytelling.

Strategi

Mål - Problem - Målgrupp
Vi arbetar utifrån ett affärsmål, identifierar utmaningarna i samband med målet och etablerar en tydlig strategi, komplett med en koncept och taktik.

Produktion

Vi hjälper dig att formulera och paketera stories som träffar rätt hos din målgrupp och bygger din storytelling, oavsett vilket ditt affärsmål är.

Film och live är fantastiskt (Berättar varför)

DISTRIBUTION

Rätt innehåll behöver nå rätt mängd av rätt människor i rätt tidpunkt. Vi etablerar och exekverar distributionsstrategier inom sociala medier (organic / paid), search, PR samt vilken media som krävs för att uppnå affärsmålet.

Analys

För att säkerställa att du når ditt mål gör vi kontinuerliga mätningar, analyser och justeringar / rekommendationer.